Cansen Gürsoy Şen Anaokulu
Fatih Mah. Tayfun Sok. No6/1 Çerkezköy/TEKİRDAĞ
yok

VİZYON

• Geleceğin ruh sağlığı yerinde, özgüveni kazanmış, kendisi ve çevresiyle barışık, çağdaş, üretken, mutlu bireyler yetiştirmek.

MİSYON

• Çağdaş, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı ATATÜRKÇÜ çocuklar yetiştirmek. • Dürüst özgüvenli, yaratıcı, yenilikçi, özdenetimi gelişmiş, paylaşımcı ve katılımcı bireyler yetiştirmek. • Sevgi, güven, oyun ve arkadaş ortamıyla çocukları zihinsel ve duygusal olarak ilköğretime hazırlamak. • Çocukların yaşları, gelişim, özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri, gereksinimleri ile okulun ve çevrenin özelliklerine göre eğitim yapmak. • Estetik, yaratıcı, olumlu sosyal ilişkiler içeren Türkçeyi doğru kullanabilen dil ve kavram gelişimini destekleyen çeşitli etkinlikler düzenleyerek eğitim yapmak. • Sınıf araç-gereç, bahçe, oyun alanlarının fiziksel donanımlarını arttırmak ve bunların kalitesine önem vermek. • Çocuğun hayal dünyasını genişleten doğa gezileri ve çalışmaları yapılarak doğayı tanımasını ve doğa sevgisini kazandırmak. • Aile eğitimini ve aile katılımını arttıracak programlar geliştirmek. • Öğretmenlerin kendilerini sürekli geliştirip yenileyerek, deneyimlerini birbirleriyle paylaşmalarını sağlamak ve teknolojiden faydalanarak iletişim ağları oluşturmaktır. • Yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesine dayanarak etkinlikler bilgiyi, çocukların aktif katılımlarıyla, görerek, dokunarak, işiterek, koklayarak ve tadarak çok yönlü duyularla edinilebilecekleri şekilde düzenlemektir.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Atık Pİl Toplama 3 İlçe arasından 1.lik

İkili

Sabahçılar 08:00-13:00 Öğlenciler 13:00-18:00

Çerkezköy Devlet Hastanesi Arkası. Merkeze uzaklığı 1 km.

Merkez