OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİ İLANI

CANSEN GÜRSOY ŞEN ANAOKULU

OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİ İLANI

İHALE İLE İLGİLİ BİLGİLER

25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Okul Servis Araçları Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda ve Okul Servis araçlarının çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslara göre 2019-2020 Eğitim - Öğretim yıllarında öğrenci taşıma işini yapacak gerçek veya tüzel kişileri belirlemek.

HİZMET ALIMINA İLİŞKİN BİLGİLER

A)    Okulun Adresi: Fatih Mahallesi Tayfun Sokak No:6-1 Çerkezköy/TEKİRDAĞ

B)    Telefon Numarası:(0282) 726 56 59

C)    Elektronik Posta Adresi:750115@meb.k12.tr

D)   İşin Niteliği, Türü ve Miktarı: Öğrenci taşıma işi, taşınma talebinde bulunan tüm öğrenciler (taşıma yoluyla eğitime erişim yönetmeliği kapsamı dışında kalan öğrenciler)

E)     Güzergah: Taşıma işinden yararlanan öğrencilerin ikamet adresleri ile okul alanı

F)     İşin Süresi: 1 yıl (2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı)

G) Şartname ve Ekleri: Okul taşıyıcı tespit komisyonumuzca hazırlanan şartname dosyası ve ekleri müdürlüğümüzden ücretsiz olarak alınacak, 17/09/2019 tarihi saat 14:00'ye kadar kapalı zarf içinde okul müdürlüğüne tutanak ile teslim edilecektir.

H) İhale Tarihi, Saat ve Yer: 17/09/2019 tarihinde saat 15:00'te Cansen Gürsoy Şen Anaokulu Müdürlüğü/Müdür Odası

İSTEKLİLERDEN TALEP EDİLEN BELGELER

1- Adres beyanı ve telefon numaraları

2-Gerçek kişi olması halinde 20/08/2020 yılı için Ticaret ve Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıt olduğunu gösterir belge.

3-Tüzel kişi olması halinde2019-2020 yılı için Ticaret ve Sanayi Odasından tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir belge.

4-Taşımayı gerçekleştirecek araçların gerçek kişilerden gerçek gerçek kişiler adına, tüzel kişilerden de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belge.

5-Taşıma yapacak araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu

6-Tahditli tahsisli araç plaka belgesi

7-Taşımacının Servis ve Yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi

SÖZLEŞME İMZALAMADA TAŞIMACIDAN İSTENEN BELGELER

1-Eğitim öğretim yılında çalıştıracakları rehber personel ile şoförlerin sabıka kayıt belgeleri.

2-İlgili büyükşehir belediyesinden7belediyeden alınan özel izin belgesi(Özel izin belgesi işi üstlenen taşımacı tarafından sözleşme imzalandıktan sonra ibraz edilecektir.)

3-D sınıfı sürücü belgesi için en az beş yıllık, D1 sınıfı sürücü belgesi için en az yedi yıllık sürücü belgesi.

4-Her yıl okul servis şoförlüğüne uygun olduğuna dair aile hekiminden veya ilgili sağlık sunucusundan alacağı okul servis şoförlüğü yapabileceğine dair sağlık raporu.

5-Rehber personelin, okul servis rehber personeli olmaya uygun olduğuna dair aile hekimliğinden ya da uygun sağlık sunucusundan aldığı rapor.

6-Şoförlerin yetkili kuruluşlardan aldığı psikoteknik raporu.

7-Şoför ve rehber personelin ilgili il/ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen eğitim sonunda almış oldukları sertifika

8-Taşıma yapacakları araçların, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun öngördüğü karayolları motorlu araçlar zorunlu mali sorumluluk sigortası poliçeleri.

9-Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu.